Steeds een propere GFT-bak

 Deze nieuwe dienst van Wonen en Werken staat in voor

het vierwekelijks reinigen van GFT containers. 

Als Leuvenaar kan je een abonnement  afsluiten voor het laten reinigen van je GFT container. Onze ploeg komt om de vier weken langs (op de dag van GFT-ophaling) om je container te reinigen.

Milieuvriendelijk reinigen Ons GFT-reinigingsteam gebruikt een speciale wagen die met behulp van zuiver water onder zeer hoge druk en zonder milieubelastende  stoffen de containers schoonspuit. Het toegevoegde reinigingsmiddel is volledig biologisch afbreekbaar. Het vuile water wordt gefilterd, deels herbruikt en volgens de geldende milieunormen geloosd.

Uw voordeel Je moet zelf niet meer aan de slag met borstel en tuinslang voor deze vervelende klus. Slechts 60 € per jaar. Als je een abonnement afsluit, komen wij minimum 10 maal in het jaar langs om de container te kuisen. Tijdens de wintermaanden  kan het zijn dat we bij vriesweer een beurt moeten overslaan. Is de winter zacht, komen we een keer meer, zonder hiervoor extra kosten aan te rekenen. 

Hoe te betalen ? Via domiciliëring kan je maandelijks betalen, maandelijks 5 €. Als je een factuur wenst, vragen wij het jaarbedrag in zijn geheel te betalen. Liever geen domiciliëring ? Dan kan je via een overschrijving het jaarbedrag betalen voor een abonnement. Overtuigd, interesse ?

www.wonen-en-werken.be/gft voor alle informatie.