Dienstencheques bij ‘Wonen en Werken’

Dienstencheques?

Heeft u geen zin om na een werkweek ook nog thuis aan de slag te gaan? Is het poetsen u soms te veel? Of heeft u om lichamelijke redenen hulp nodig in het huishouden? Dan kan een huishoudhulp met dienstencheques de oplossing zijn voor u.  Voor slechts 9 euro per uur komt een ervaren poetsman of vrouw bij u in huis een aantal taken overnemen.

Onze huishoudhulpen staan u graag bij met het werk in uw huis. Ze nemen taken over in :

  • Het schoonmaken van uw woning
  • Strijken
  • Wassen
  • Kleine boodschappen doen

En in feite kost het zelfs minder dan 9 euro per uur. U heeft recht op een belastingaftrek zodat de daadwerkelijke kostprijs neerkomt op € 7.20. (voor de eerste 167 dienstencheques.)

Waarin wil Wonen en Werken zich onderscheiden van andere dienstenchequesondernemingen?

Wonen en Werken streeft naar een nauw contact met de klant. De consulenten begeleiden de opstart van de eerste poestbeurt en overlopen de samenwerkingsafspraken.

Onze huishoudhulpen krijgen ook een halve dag per maand vorming, zodat zij kwaliteit kunnen blijven leveren.

Daarnaast vindt Wonen en Werken, als bedrijf in de Sociale economie, het belangrijk dat we mensen kansen blijven geven, ook aan hen die het niet gemakkelijk hebben om te integreren op de arbeidsmarkt. Zo steunt u de tewerkstelling van mensen die elders moeilijk aan een job geraken.

En tot slot zijn er toegewijde consulenten die de huishoudhulpen bijstaan, zodat zij alle tijd vrij hebben om u een proper en opgeruimd huis te bezorgen. Dat is pas fijn thuiskomen…

Voor alle info over de dienstencheques bij Wonen en Werken, contacteer onze dienstenchequesafdeling:

 016/74.50.01 of dienstencheques@wenw.be