Maatregelen nav het Corona virus

Beste klanten, 

De Nationale Veiligheidsraad heeft de coronamaatregelen een update gegeven. De huidige regels werden verlengd tot 3 mei. Wonen en Werken respecteert de regelgeving en volgt de richtlijnen op, maw het merendeel van onze dienstverlening blijft ook gesloten. 

Een stand van zaken en een verduidelijking:

Wonen en Werken is actief in verschillende sectoren. Onze activiteiten kunnen we clusteren in 4 grote groepen: schoonmaak, bouw & klussen, groen en biotuinbouw. 

Dit maakt dat we onder verschillende toepassingen vallen van toegelaten en verboden activiteiten.

De Wikke, met zijn teelt en verkoop van biologische groenten blijft open. Dit wil zeggen dat we groenten leveren aan de voedselteams en dat onze winkel aan de Abdij van het Park open blijft. 

Al onze andere ploegen vb onze schildersploeg, het IRT dat de groene bakken reiningt, de schoonmaakploegen,... zijn niet aan het werk. Hiervoor werd er tijdelijke werkloosheid ingeroepen omdat we de regels mbt sociale afstand niet kunnen garanderen. 

We blijven bekijken of en hoe we terug kunnen opstarten of wat daar voor nodig is. We volgen de richtlijnen op de voet. Zodra er meer nieuws is brengen we jullie op de hoogte.

 

Indien u vragen heeft, laat het zeker weten!

info@wenw.be

016/22.33.57